18 de febrer del 2012

Capítol tres: Preparacions

Bon dia a tothom!

Portem ja quatre dies instal·lats a la casa de les noies que viuran a Talca. Han trobat una caseta a 5 minuts de la universitat amb jardí molt acollidora. Aquí el barri és com un poble, on a les tardes i nits els nens són al carrer jugant i tothom està fent petar la xerrada a la fresqueta del vespre. Aquí us la presentem:



Durant aquests dies hem estat preparant el viatge cap al sud que començarem diumenge. Agafarem un autobús durant 10 hores per arribar fins a Osorno on passarem dos dies per agafar l’autobús de llarg trajecte (27 hores) per arribar fins a Punta Arenas!! Allà anirem a veure pingüins, arribarem fins a Ushuaia, l’última ciutat abans d’arribar a l’Antàrtida, on s’acaba el món! I després anirem pujant tranquil·lament cap al nord, fent parades a llocs que ja tenim establerts com al Parc Natural de Torres del Paine o a veure el Perito Moreno, i la resta de ciutats i llocs a visitar els anirem improvisant a mesura que pugem.

Així doncs, calculem fins el dia 12 de març estar voltant per aquests móns de Déu, i per tant estarem força incomunicats. Quan tornem a casa i estiguem instal·lats ja faré una entrada explicant detalladament la ruta que hem fet, penjant fotografies i fent-vos delir una mica de tot el que hem vist!!!


Fins ben aviat!!! Chaoooo!

1 comentari:

  1. laiaaaaaaaaa estem esperant impacients els teus nous posts!!!!!
    un peto dsd Terrassa

    ResponElimina