11 de febrer del 2012

Capítol dos: l'arribada!


Hoooola a tots i totes des Xile!

Aquí comença la història, la primera entrada al bloc des de l’altra punta de l’oceà.
Portem 4 dies sencers adaptant-nos al ritme xilè, bàsicament descobrint el nou i ampli vocabulari que tenen per aquí, arreglant paperassa per fer-nos persones legals dins del país, i el repte més important: trobar casa on viure els 6 mesos.
És un país on la gent és molt amable, pel carrer sempre se sent música, i ja se’ns està enganxant l’accent i les paraules d’aquí!

A partir de la setmana que ve emprendrem un viatge cap al sud, així que no sé quan podré penjar escrits. Ja veieu que de moment tampoc ens han passat tantes coses com per fer una llarga entrada, però mica en mica esperem que això vagi creixent!

Molts records des de l’altra punta del món!




Curiositats:
-    - Que en un avió diguin per megafonia “se precisa médico para un pasajero del asiento 36” no només passa a les pel·lícules, és real.
-    - La policía interncacional de chile mira els Simpsons mentre tramiten els documents sense cap tipus de problema.
-       - La lluna decreix en la direcció contraria que al pol nord
-       - No és una llegenda urbana que l’aigua als desaigües baixi girant cap al sentit contrari




PD d’aclariment: per tots els lectors que no ho sapigueu, aquest bloc no va ser creat per mi, sinó que va ser un regal igualadí com a despedida.  Això vol dir que el capítol 1 va ser escrit per la creadora d’aquest bloc, abans que jo emprengués el vol cap a Xile. Gràcies! J

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada